Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2021

Stemlocaties bekend

Hillegom – De stemlocaties voor de Tweede Kamerverkiezingen zijn bekend. Dit gebeurt niet in basisscholen en verzorgingstehuizen, omdat er geen garantie is, dat op de dagen van de verkiezingen deze panden alweer voor iedereen toegankelijk zijn in verband met de Coronabeperkingen.

Op 15, 16 en 17 maart kunnen alle 18-plussers hun stem uitbrengen op de volgende locaties:

Villa Flora

Dienstcentrum Elsbroek

Gymzaal Mesdaglaan

Verenigingsgebouw De Bestemming

Speeltuin Weerestein

Sportcentrum de Vosse

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Gymzaal Guido Gezellelaan

Squash Hillegom

ProGym

In de stembureaus worden looproutes aangegeven voor stemmers en geldt er eenrichtingsverkeer. Achter de ontvangsttafel zitten twee en geen drie stembureauleden op minimaal 1,5 meter uit elkaar. De stembureauleden zijn afgeschermd met kuchschermen van de kiezers. Vooralsnog hoeven zij als ze achter de tafel en achter een kuchscherm zitten, geen mondkapje te dragen (advies GGD). Iedere kiezer krijgt zijn/haar eigen potloodje en mag deze mee naar huis nemen.