Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2021

Kansje op gratis energiebesparingsgeld

Noordwijk – Mogelijk krijgen inwoners de kans, om alsnog gebruik te maken van een subsidie voor de aankoop van energiebesparende producten, zoals LED-lampen.

Het geld van de oude regeling, is helemaal op. Maar de landelijke overheid stelt binnenkort een nieuwe regeling op: de ‘Regeling Reductie Energieverbruik Woningen’. Hiervan kunnen zowel huiseigenaren als huurders gebruik maken.

Of dat ook geldt voor inwoners van de gemeenten in de Duin- en Bollenstreek, is nog onzeker, zo laat het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk weten. ,,Deze regeling is sterk overschreven, dus het is nog niet duidelijk of we een bijdrage zullen ontvangen.’’