Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2021

Carportproblemen

Noordwijkerhout – In een laatste noodoproep richt de eigenaar van een carport aan Westeinde 88a zich in een brief tot de gemeenteraadsleden.

Hij moet deze carport verwijderen op last van de Omgevingsdienst West-Holland (ODWH). Terwijl diezelfde ODWH in 2019 een email stuurde met de zin: ‘De carport kan vergunningsvrij worden gerealiseerd aan het Westeinde 88a’.

Binnenkort moet de eigenaar de carport met een waarde van bijna 30.000 euro afbreken, tenzij de gemeenteraadsleden nog wat voor hem kunnen en willen doen. De eigenaar stelt voor om de carport ‘tijdelijk te legaliseren voor een periode van tien jaar’.