Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 maart 2021

Verhuisplannen voor De Prinsenhof

Noordwijkerhout – De R.K. basisschool De Prinsenhof krijgt waarschijnlijk een nieuw onderkomen aan de Viaductweg; waar eerder de Ireneschool stond. Ook worden bij die plek woningen gebouwd. Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten aan de gemeenteraadsleden. Om nu alvast het groeiende aantal leerlingen ook fatsoenlijke leeronderkomens te kunnen aanbieden, krijgt De Prinsenhof twee extra tijdelijke lokalen.

Toch blijft er nog een alternatief open: door het afbranden van De Schelft is het perceel aan de Maandagsewetering ook als mogelijke locatie voor de schooluitbreiding, in combinatie met de herbouw van De Schelft, in beeld gekomen.

Het college wil hier later dit jaar een besluit over nemen.