Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Extra sociale woningen Julianahof

Noordwijk – Op het project Julianahof komen vijf extra huurwoningen; als de gemeenteraad akkoord gaat met een bijdrage van 125.000 euro.

Het bedrijf Van Rhijn Bouw wil niet meer de verantwoordelijkheid hebben over de bouw van de sociale woningen en daarom heeft woningbouwcorporatie Stek het initiatief overgenomen. Dat laat Stek weten aan het gemeentebestuur. Naast de al bestaande 13 sociale woningen, wil Stek in plaats van de vier geplande commerciële woningen er vijf sociale koop- of huurwoningen neerzetten.

Het college vraagt aan de gemeenteraad of de politici willen instemmen met een bijdrage van 25.000 euro per woning; dat bedrag wordt dan uit de bestemmingsreserve gehaald.