Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Jeugd gedraagt zich goed

Hillegom – De jongeren houden zich goed aan de coronaregels, ook al hebben zij het moeilijk.

Dat is te lezen in een brief van het college van burgemeester en wethouders aan de raadsleden. De Belt, het Van Nispenpark en het Elsbroekpark worden druk bezocht door jongeren. Ook het centrumgebied is een plek waar veel jeugd komt.

Het college: ,,Wij merken dat de behoefte bij de jeugd om naar Nexus te komen is gegroeid en zij hangen dan ook vaak rondom het gebouw. De uren net voor de avondklok zien wij ook veel jeugd op straat. Na het ingaan van de avondklok zien wij nauwelijks jongeren buiten. Het psychisch welbevinden van jongeren is echt een aandachtspunt. Zij hebben het moeilijk.’’