Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

Veel problemen in wijk Guldemond

Noordwijkerhout – De bewoners van de wijk Guldemond maken zich ernstig zorgen over de teloorgang van hun wijk.

Dit heeft geleid tot vragen van CDA-raadslid Sebastiaan Duivenvoorde. ,,In het verleden stond er een ondergrondse kledingbak geplaatst, deze viel weg tegen het groen wat er nog is. Nu staat er een grote lelijke bovengrondse bak waar regelmatig matrassen en andere zaken liggen die er niet in passen. De containers voor plastic, karton en glas zijn regelmatig overvol. Dit zorg voor veel overlast. In de loop der jaren is veel groen verdwenen in de wijk Guldenmond. Naast dat dit een minder fraaie aanblik geeft, ervaren mensen hierdoor ook meer geluidsoverlast van de N206. Zijn er plannen om meer groen aan te planten in de wijk Guldemond?

Ook de komst van een hondenlosloopplaats bij Dijkzicht heeft de Guldemonders verrast, zeker omdat daar geen enkele depodog is geplaatst. Daarnaast zijn er zorgen over te hard rijdend verkeer op de Viaductweg en het geluidsoverlast van een zendmast bij Dijkzicht. Het college moet binnen enkele weken een reactie geven.