Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 september 2021

Onduidelijkheid over mogelijkheden sportschool Jenergy

OEGSTGEEST – Karin Rosdorff (Hart voor Oegstgeest) wil het naadje van de kous weten, waar het gaat om mogelijke afspraken tussen de wethouders Nieuwenhuis en Huizing en de eigenaresse van sportschool Jenergy.

Op 9 september sprak de eigenaresse in bij een commissievergadering en daar liet zij weten, dat ze voorafgaand aan de koop van het pand in 2019 met de beide wethouders heeft gesproken. Dit maakte deel uit van haar onderzoek naar wat er in het pand Clusiushof 4 mogelijk zou zijn. Rosdorff wilde donderdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering weten: ,,Zijn er tijdens dat gesprek door de wethouders  uitspraken of toezeggingen gedaan over het mogen uitbreiden van de sportschool in pand Clusiushof 4?’’

Rosdorff stelde nog enkele andere vragen. Zo wil ze weten, of de eigenaresse van de sportschool inmiddels een aanvraag heeft gedaan voor (een gebruiksvergunning voor) het realiseren van een extra verdieping. Maar Rosdorff moet nog even geduld hebben, waar het gaat om het verkrijgen van de antwoorden. Burgemeester Emile Jaensch liet weten, dat de antwoorden schriftelijk zullen volgen.