Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Duurder project

Noordwijkerhout – De herontwikkeling van de locatie Viaductweg, voor onderwijs en woningbouw gaat de gemeente flink wat geld kosten.

Dat blijkt uit een informatiebrief, die de raadsleden ontvingen van het college van burgemeester en wethouders. Op dit terrein kunnen 9 tot 14 appartementen komen. Uit een grove financiële doorrekening blijkt, dat voor dit project rekening gehouden moet worden met een verlies tussen 1 en 1,5 miljoen euro.

Hierin zijn wel de kosten meegenomen voor de aanpassingen van het kruispunt aan de Viaductweg en het verfraaien van de entree bij de Van Iersellaan.