Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Meest toegankelijke gemeente

Noordwijk – CDA-raadslid Sebastiaan Duivenvoorde wil van Noordwijk de ‘meest toegankelijke gemeente van Nederland’ maken.

Hij roept het college van burgemeester en wethouders op, hier voor te zorgen. Onlangs werd Stein uitgeroepen tot de eretitel van meest toegankelijke gemeente. Duivenvoorde vindt deze prijs ‘een goed initiatief om het toegankelijkheidsbeleid in Nederlandse gemeenten aan de orde te stellen en daar waar mogelijk te verbeteren.’

Duivenvoorde roept het college op om te leren van de goede voorbeelden van de gemeente Stein. Om vervolgens deze verbeteringen van de openbare toegankelijkheid toe te passen in Noordwijk, voor het gemak van onder meer mensen met beperkingen.