Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Extra watertappunten

Noordwijk – Er is goed nieuws voor wandelaars en fietsers, die onderweg wel van een slokje houden.

Een jaar geleden nam de gemeenteraad een motie van NZLokaal aan om meer drinkwatertappunten te plaatsen. Het college van burgemeester en wethouders laat weten, dat die tappunten er inderdaad komen. De precieze locaties zijn nog niet bekend, maar ze komen in de regio, langs het Wandelnetwerk Duin- en Bollenstreek.

In het eerste kwartaal van 2022 wordt duidelijk, waar in de Bollenstreek nog meer van deze tappunten komen. In de gemeente Noordwijk staan al watertappunten op de Koningin Wilhelmina boulevard, bij het Rudolf Tappenbeck Monument, bij het Witte Kerkje en dichtbij de Corneliabrug.