Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Volop vermaak op Luchtkussenfestival

Voorhout – De organisatoren zijn er klaar voor, de luchtkussens zijn bekend en alles wordt in het werk gesteld om het weer zonnig te laten zijn. Het is duidelijk: de voorbereidingen voor het tweede Nationale Luchtkussenfestival zijn in volle gang. Op zondag 3 juni kan er tussen 1 en 6 uur ’s middags volop gesprongen worden in het centrum van Voorhout.

Grote hits als de happende haai komen weer terug, maar ook veel nieuwe uitdagende luchtkussens als de touwslingerbaan, het plonsbad en het vikingschip. Voor de allerjongsten is er het kinderplein, waarbij volop gesprongen, gespeeld en gekropen kan worden in aangepaste luchtkussens, ballenbakken en kruipkussens. Het geheel wordt opgesierd met optredens van verschillende pretbands.

Om een dag lang volop te kunnen springen is de toegangsprijs voor het ‘grootste luchtkussenfestival van de Benelux’ gesteld op 3 euro. ‘De opbrengsten gaan naar het hospice, een thuis voor ongeneeslijk zieke mensen die daar hun laatste levensfase doorbrengen’, zo vertellen de organisatoren van de Rotary, Oranje Vereniging, TOV-Voorhout en IJvents.