Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 januari 2008

Nieuw kappersconcept met knipabonnement

SASSENHEIM – Zestien jaar alweer is kapsalon Bob’s Line gevestigd in Sassenheim. Eigenaar Bob de Coo vertelt enthousiast over een nieuw concept dat hij heeft ingevoerd.

De Coo: “Wanneer je ‘Bob’s Line’ wat langzamer uitspreekt, krijg je ‘Bob zijn lijn’, en op die manier heb ik de naam bedacht. Zelf kom ik uit een kappersgezin en ben ook al 25 jaar kapper. Hier in Sassenheim gaan we vanaf februari iets unieks neerzetten: het Bob’s Line Full Service Concept. Voor het eerst kunnen de mensen een abonnement nemen op de kapper, waarbij ze als vaste klant die om de zes weken komt een goede korting krijgt. Je hoeft voor 13 keer te knippen dan maar 10 keer te betalen en da’s lekker!”

Hij vervolgt: “Het Full Service Concept geldt voor een periode van 12 maanden, waarmee je de verzekering hebt dat je met afspraak altijd geholpen kunt worden. Naast het Dames Full Service Concept, voor wassen, knippen, stylen, haarverven en/of conditioner stylen, bestaat ook het Heren Full Service Concept met wassen, knippen en drogen voor maximaal 13 behandelingen. En wat dacht je van het Family Full Service Concept: hierbij kan het hele gezin op dezelfde dag en meerdere malen per jaar geknipt worden.”

Haarkleur
Over zijn kapsalon: “We knippen mannen en vrouwen tussen de 30 en 60+, met kinderen die zonder allerlei vermaak zoals ballonnen en tekeningen geknipt kunnen worden. Een van onze specialiteiten is de haarverfmengmachine, waarmee we echt iedere gewenste kleur kunnen realiseren. De klant krijgt met dit apparaat, dat exact de juiste kleur op een bordje legt, precies de gewenste haarkleur.”

Voor meer informatie: Bob’s Line, Hoofdstraat 146, 2171 BL Sassenheim, T: 0252 212 535, W:
www.bobsline.nl.