Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2009

Faillissement voor meubelzaak Baalbergen

SASSENHEIM – De economische dip bleek de fatale nekslag te zijn voor meubelbedrijf Baalbergen. Op woensdag 14 oktober maakte dit bedrijf bekend een faillissement aangevraagd te hebben voor al haar vestigingen.

Hierdoor komen 43 medewerkers, verdeeld over de filialen in Sassenheim, Leiderdorp, Katwijk, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam op straat te staan. De directie laat weten: “Er is lange tijd gezocht naar een oplossing, maar helaas is die niet voorhanden gebleken. Er is niets bekend over eventuele overnamekandidaten en de curator treedt op 20 oktober aan.”

Baalbergen Wonen is een C.B.W. erkend bedrijf. Dit houdt in dat alle aanbetalingen tot 25% van de aankoopsom zijn gegarandeerd. Het bedrijf verwacht dat alle lopende orders uitgeleverd gaan worden, zij het met enige vertraging. Alle klanten worden binnenkort van de ontwikkelingen op de hoogte gesteld.