Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 december 2013

‘Vies spelletje’

LISSE – Het is de dag na de gemeenteraadsvergadering, waarin VVD, D66 en CDA besloten om door te gaan met het verkopen van grond met parkeerplaatsen aan Horsman voor de ontwikkeling van het Raadhuisplein. De hele besluitvorming zit kunstenaar Wout Ruigrok nog altijd hoog. 
Hij laat weten: ‘We likken natuurlijk de wonden, maar zijn nog lang niet uit het veld geslagen. Wat ik nog even wil benadrukken is, dat geen van de partijen die vóór stemden ook maar iets heeft weerlegd over het feit dat het plein wordt weggegeven ten faveure van een aannemer. Zonder dat het iéts opbrengt. Het lijkt op een vies spelletje waarbij de waarheid voor de burgerij er niet toe doet en we konden de aannemer achter in de gang al horen lachen. Met andere woorden:  er is helemaal niet naar de burgerij geluisterd, we kregen een lollie en nu wegwezen.’