Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 juni 2017

Bemelman BikeSport en Bikepaint

LISSE / NOORDWIJKERHOUT > Het kan met recht een juweeltje van een winkel genoemd worden: Bemelman Bikesport de wielersportspecialist van de Bollenstreek, gevestigd aan de Kanaalstraat 30. Deze winkel is ontstaan vanuit passie en liefde voor het vak en het poedercoatbedrijf Bikepaint. Er was vraag naar démontage en montage van fietsen om vervolgens het frame opnieuw te lakken.

Ruim veertig jaar geleden begon Dick Bemelman Autoschade en Spuiterij Bollenstreek. Begonnen in Katwijk, nu gevestigd in Noordwijkerhout . De vraag naar restauratie en custom painted frames / fietsen groeide, vandaar begon hij, ondernemer als hij is, met het poedercoaten van fietsframes en later autovelgen en vele andere materialen .Bikepaint werd benaderd door onder meer Santos en Spiked en is inmiddels jarenlang huisspuiter van deze mooie merken. ,,Wij zijn dan ook de enige Santos Store en Spiked Customize dealer. Dit betekent dat wij het unieke Santos of Spiked design naar uw wensen mogen aanpassen. Uw eigen design of bedrijfslogo in elk gewenste kleur!'' De mensen weten Bikepaint inmiddels te vinden voor het restylen van hun fiets of voor het wegwerken van schade Bikepaint herstelt schades aan de fiets door valpartijen of een ongeval en door de nauwe samenwerking met verzekeringsmaatschappijen kunnen ze een bemiddelende rol spelen tussen u en de schade expert.

Eigen merk

Onze medewerker en vakman Nils heeft de naam van ons eigen merk bedacht, Artigiano oftewel vakmanschap. Dit merk wordt naar wens in kleurstelling en design gespoten. Daarna wordt het frame opgebouwd met de componenten naar keuze, vandaar onze slogan 'We build your dream'. Al vanaf € 1.299,- heeft u al die ene unieke fiets. Of het nu gaat om een nieuwe fiets, of het 'oppimpen' van uw huidige fiets; loop gerust binnen bij BemelmanBikesport.

,,Fietsen is beleven. Zo is het opbouwen van een custom fiets een ware beleving. Wij luisteren naar de wensen en voorkeur van onze klanten en maken met gevoel, passie en een voelbaar enthousiasme die ene unieke fiets of E-Bike in elk gewenst ontwerp en kleurstelling.'' Ook kunnen de mensen hier terecht voor goed advies bij het helpen met het samenstellen van de ideale mountainbike, racefiets, tour/ trekkingfiets en e-bike van de merken Merida, Fondriest, en sportieve e- bike Spiked en Brinke en Bemelman's eigen merk Artigiano. ,,Én we mogen ons Santos Store noemen met een uitgebreide collectie Santos-producten.''

,,Elk materiaal heeft haar unieke rij eigenschappen en door deze optimaal aan te sluiten op uw style zal dit een unieke fietsbeleving geven. Of we nu werken met aluminium, staal, titanium of carbon; voor iedere voorkeur hebben wij een merk.'' Voor mensen met fysiek lichamelijke wensen, bijvoorbeeld hun pols, schouder, elleboog, nek of billen hebben wij een pasfiets waarmee we een juiste zithouding kunnen aanmeten. Speciale zadels van SQ Lab, welke aan de hand van een meetsysteem de juiste vorm en maat geeft. Aan de hand van testzadels kunt u uitproberen of u het juiste zadel heeft. ,,Ook hebben we Ergon handvaten en diverse modellen sturen. Wij kunnen met een passende fiets er voor zorgen, dat je tijdens het fietsen geen last van hebt van vervelende klachten. Wij maken gebruik van meetsystemen, waarmee de fiets op uw lichaamsafmetingen kan worden afgesteld .Hierdoor kunnen veel fietsblessures voorkomen dan wel verholpen worden. Loop vrijblijvend binnen bij fietsklachten.''

Jacqueline besluit: ,,Service staat bij ons hoog in het vaandel; daarom behoort een haal- en brengservice ook tot de mogelijkheden. Voor een reparatie of een servicebeurt is onze monteur de klanten graag van dienst. Hij is zelf een fervent wielersporter en begrijpt dus wat de klant bedoeld, ongeacht het soort en merk fiets.'' Bikepaint of BikeSport voor een gratis en eerlijk advies.

Bemelman Bikesport, Kanaalstraat 30, 2161 JL Lisse
Bikepaint: Gieterij 27, 2211 WC Noordwijkerhout

T: 06 1863 9261, W: www.bemelmanbikesport.nl.