Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 februari 2020

Hilarisch filmpje over Omgevingsvisie


KAAG EN BRAASSEM – Hoe kun je de inwoners informeren over een heel belangrijk, maar bloedsaai onderwerp? Met een filmpje natuurlijk! De gemeente Kaag en Braassem gebruikt YouTube om de invoering van de Omgevingsvisie naar voren te brengen.

In het grappige filmpje ‘Storm op het gemeentehuis’ komen de vooroordelen over ambtenaren allemaal voorbij. Ook neemt burgemeester Marina van der Velde zichzelf op de hak. Tegelijkertijd wordt de kijker geïnformeerd over de veranderingen die er in 2021 gaan komen, wanneer allerlei wetten en regels in één Omgevingsvisie terecht komen.

Wethouder Floris Schoonderwoerd: "We willen op een leuke manier laten zien wat we voor onze inwoners doen en welke beweging we willen inzetten. En daar is dit filmpje ideaal voor."

De gemeente organiseert op 2, 3 en 4 maart bijeenkomsten in verschillende dorpen in de gemeente, om inwoners te informeren over de Omgevingsvisie.


Het filmpje is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=Sz4VkjdT62Y&feature=youtu.be