Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 juli 2006

Speelveld wijkt voor appartementen

Voorhout - De werkzaamheden op het voormalige speelveldje bij het Raadhuisplein zijn in volle gang. Graafmachines scheppen de grond met bakken tegelijk in de vrachtwagens, die het overtollige zand afvoeren. Het gehele terrein is afgezet met hekken en fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het pad Kerkzicht.
Joep Derksen
Vanaf 21 augustus wordt er geheid en de omwonenden zullen dit geluid drie weken lang kunnen ervaren. De verwachting is, dat begin 2008 24 appartementen zijn gebouwd op dit veld vlakbij de spoorbaan. Daarnaast kunnen de inwoners hun boodschappen doen in de supermakrt die onder de appartementen zal komen.