Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juni 2007

Rioolwerk in aantal straten

LISSE – In de gemeente is momenteel op diverse plaatsen sprake van werkzaamheden aan de weg, met name met betrekking tot het riool. Op het schema staan de Tasmanstraat en omgeving, rioolvervanging en herinrichting Von Bönninghausenlaan, rioolvervanging en herinrichting Julianastraat, rioolvervanging Lindenlaan, rioolmaatregelen Nassaustraat en de Van der Veldstraat, rioolvervanging in de Grevelingstraat (binnen enkele weken), gefaseerd.

Anne-Marie van der Bent, communicatieadviseur voor de gemeente Lisse zegt hierover: ‘De genoemde werkzaamheden moeten rond de vakantie (grotendeels) gereed zijn om o.a. te starten met: de rioolvervanging en reconstructie Oranjelaan - Gladiolenstraat. Ondanks dat er op veel plaatsen tegelijk gewerkt wordt verloopt alles redelijk tot goed.’