Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juni 2007

Tal van activiteiten bij opening Voorhavenkwartier

SASSENHEIM - Op zaterdag 9 juni wordt het Voorhavenkwartier in Sassenheim officieel geopend. Het winkelcentrum, gelegen tussen Kerklaan, Hoofdstraat, Vaartkade en Havenzicht, omvat 6.000 vierkante meter winkels, 110 wooneenheden (waarvan 32 huur), een ondergrondse parkeergarage met 150 plaatsen en een aanleghaven met horecavoorziening. Ter gelegenheid van de feestelijke opening staan aanstaande zaterdag tal van activiteiten op het programma.
Rond het centrale podium op het plein wordt er de hele dag een braderie gehouden waarbij alle ondernemers zich van hun beste kant laten zien. Hier vindt ook de finale van de Kookwedstrijd Topkok plaats. Er zijn modeshows en muziekvereniging Adest Musica verzorgt een groots muziekspektakel. Een aantal bands zal overdag op het plein optreden en 's avonds is er een taptoe.
Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Om 9.30 uur worden de activiteiten gestart met een ballonnenwedstrijd. Alle kinderen uit Teylingen en de omgeving kunnen vanaf 9.00 uur hun ballon laten vullen. Een half uur later, om 9.30 uur, worden ze massaal opgelaten. Sprookjesmagier Carlijn zal om 10.00 uur het podium op het plein betreden. Kinderen kunnen zich uitleven op een echt piratenluchtkussen en stoere tatoos laten zetten. Voor meer informatie: www.voorhavenkwartier.nl.