Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juli 2007

Minuut gratis winkelen

VOORHOUT – Op de kerkenveiling Paveivo van 11 mei hebben Ronald en Annemiek Boere een bod van 180 euro uitgebracht op één minuut gratis winkelen bij Plus Van Dijk. Vrijdag 6 juli was het dan zover: een geschikt boodschappenwagentje, met goed zwenkende wieltjes, werd uitgezocht om zoveel mogelijk producten te bemachtigen binnen 60 seconden.

Door Joep Derksen

Annemiek en Ronald hadden al meerdere keren de zaak bezocht om de meest ideale route op te zetten. Ze startten dan ook midden in de zaak: vlak bij de wasmiddelen om van ieder product een exemplaar in het wagentje te stoppen. Vervolgens racede het stel door naar de verschillende waterflessen, het toiletpapier en de keukenrollen, waarna maar liefst 15 flessen wijn tijdig konden worden ingeladen. In totaal bemachtigde het stel voor een bedrag van 228,84 euro aan boodschappen.

Als extraatje kreeg het stel van John en Ada van Dijk een bos bloemen en zes extra flessen wijn. Ronald was zeer tevreden met het resultaat: “We mogen niet klagen en hebben alles wat we vooraf gepland hadden. Alleen het frisdrankpakket konden we niet op tijd te pakken krijgen, maar binnenkort gaan we gewoon weer terug naar de Plus!”