Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 september 2007

Beschuldiging voorkennis ‘speculaties’

LISSE – De algemeen directeur van Castien Bouw, J.A. de Goeij, gaat in op de beschuldiging van Bas Romeyn in een fax van 9 december waarin hij Castien ervan beschuldigt voorkennis te hebben gehad van het bod dat Romeyn op 1 februari had ingediend.
De Goeij zegt hierover: ‘Die voorkennis hebben we nooit gehad en dat zijn speculaties van Romeyn geweest. Hij was niet op de hoogte dat wij meededen, maar wij wisten vanuit de markt wel dat hij meedeed. De heer Castien deed helemaal niet mee in de aanbesteding: hij heeft zelfs intern geen voorkennis gehad. Hij wist alleen dat we bezig waren met het PPO-terrein, maar was totaal niet betrokken bij dit verhaal. Een hoop mensen zetten de heer Castien op een lijn met het bedrijf Castien, maar daarin vergissen ze zich. Meneer Castien is al bijna vier jaar bij dit bedrijf vandaan en was derhalve in 2005 ook niet betrokken bij deze bieding.’