Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 november 2007

Muziekfestijn in karaokevorm

Schitteren tijdens ‘Ster van de avond’

Door Joep Derksen

LISSE – Al lang voordat Idols op televisie kwam organiseerde Cécile Truyens het groot Karaokefeest ‘De ster van de avond’. Sinds 1991 wordt dit evenement ieder jaar gehouden en na negen jaar vindt dit evenement weer plaats in De Gewoonste Zaak. Op zondag 25 november treden meer dan veertig acts op en de 500 mensen die verwacht worden, kunnen zich opmaken voor een feest dat om 15:00 uur begint en de rest van de dag en avond doorgaat.

Organisator Truyens vertelt: ‘Die veertig acts oefenen al weken lang en brengen een breed scala aan geluidsnummers voort. Genoten kan worden van muziek van Willeke Alberti tot de Osmon Brothers en van Nat King Cole tot en met Anouk. De presentatie is in handen van niemand minder dan Maya van den Broecke, die gespeeld heeft in Pietje Bell, Flodder en bekend geworden is met haar rol in Vrouwenvleugel.’

Ze vervolgt: ‘In 1991 ben ik begonnen met ‘Ster van de avond’, met het idee dat ik een leuk feest wilde geven. Iedereen kan namelijk zingen, of het nu voor de spiegel is of achter het douchegordijn. Ik zorg dat er een leuke band staat die de muziek goed kan spelen en de artiesten zingen live. Uiteindelijk zijn ze allemaal een ster, want iedereen wordt op handen gedragen. Dit muziekspektakel is voor alle leeftijden. Het is geen disavond, want er zitten echte toppers tussen. We hebben de Nederlandse Prince in huis en verder veel artiesten die echt heel goed kunnen zingen.’

Het evenement begint om 15:00 uur en duurt de hele middag en avond, inclusief eten en een welkomstborrel. De kaarten liggen in de voorverkoop en zijn voor 15 euro verkrijgbaar in De Gewoonste Zaak en de Taveerne in Lisse, maar ook in cafe De Twee Wezen in Sassenheim. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen via:
cecile@stervandeavond.com of kijk op: www.stervandeavond.com.