Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2007

Lichtreclame bij Polderman

LISSE – Garagebedrijf Polderman mag de door haar gewenste lichtreclame aanbrengen. Een bezwaarschrift hiertegen van een omwonende is door het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 13 november ongegrond verklaard.

Wethouder Adri de Roon (D66) verklaarde namens zijn collega Guus Mesman (PvdA): ‘Het betreft hier lichtreclame die is gemaakt volgens de standaardmaatgeving door Mitsubishi. In dat verband zou het onredelijk zijn dat de gemeente kleinere maten eist.’ Zorgt dit voor een precedentwerking voor andere garagebedrijven, die wellicht ook lichtreclameborden in standaard uitvoeringen aan hun panden willen plaatsen? De Roon: ‘Bij strikt identieke omstandigheden is wel sprake van een precedentwerking, ja. Maar we gaan het van geval tot geval bekijken.’