Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 november 2007

Nieuwe mogelijkheden bij Henny Hoogeveen

NOORDWIJK – Henny Hoogeveen b.v. (Hoofdstraat 49 – 51) is van oorsprong een fotozaak die zich bezig houdt met ontwikkelen en afdrukken van foto’s. De zaak is echter uitgegroeid tot een multimediaal centrum waar printers, Tomtom navigatiesystemen, MP3-spelers, HDTV, DVD spelers en recorders en mobiele telefoons verkocht worden.

Bedrijfsleider Patrick van Steijn vertelt: ‘We gaan volledig voor het fotografieverhaal en hebben daarom de fotostudio compleet aangepakt met een nieuwe vloer en nieuwe mogelijkheden. Individuen en groepen tot twaalf personen kunnen hier terecht voor bedrijfs-, bruid-, portret-, groep- of productfotografie. We werken met allerlei verschillende achtergronden, maar hebben nu ook wat bijzonders; de zogeheten sprookjesfoto’s, die afgedrukt kunnen worden op papier, linnen of ander materiaal. Wij maken een foto van bijvoorbeeld een kind en hij/zij komt op de foto op een pompenblad, een paddestoel of een draak te zitten. Hiermee creeren we foto’s van 1.20 meter breed en oneindig lang: dus ook geschikt om als behang te gebruiken. Henny Hoogeveen is hiermee uniek in deze regio!’

‘Ook hebben we een nieuw pasfotosysteem, dat volautomatisch en foutloos bepaald of de pasfoto geschikt is voor een paspoort. De pasfoto’s zijn ook binnen een minuut klaar. Met dit systeem maken we de foto’s voor alle NOC/NSF sportpasjes, maar ook voor de identiteitskaartjes voor de NS.’ Enthousiast besluit Van Steijn: ‘Vergeet niet dat we ook verrekijkers verkopen en de enige importeur in heel Nederland zijn van Voigtlander fotocamera’s. Hiervan hebben we altijd alles op voorraad! Ook zijn we de grootste dealer in Nederland van Leica en mensen uit heel Nederland bestellen deze producten via onze website.’
Voor meer informatie: Henny Hoogeveen b.v., Hoofdstraat 49 – 51, 2202 ET Noordwijk, T: 071 361 2544, E: sales@fotohennyhoogeveen.nl, W: www.fotohennyhoogeveen.nl.