Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2007

ADO en Foreholte ondertekenen intentieverklaring

VOORHOUT – ‘Foreholte is een professionele club met een brede jeugdafdeling en zeer grote potentie. We ondertekenen deze intentieverklaring, waarna we over een jaar wellicht een convenant kunnen opstellen.’ Deze woorden sprak Ron Kenter, coordinator voetbalprojecten & -promotie van ADO Den Haag, op woensdag 12 december. De eerstedivisieclub ondertekende samen met v.v. Foreholte een intentieverklaring voor het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden.

Hiermee is Foreholte de eerste, en voorlopig enige, voetbalvereniging in de Bollenstreek die toetreedt tot dit exclusieve samenwerkingsverband. Kenter legt uit: ‘Foreholte is een club met een grote potentie; we helpen hen met het ontwikkelen van de professionele ondersteuning. Daarnaast kijken we met interesse naar de talenten die zich bij Foreholte ontwikkelen en hopen we tegelijk dat het ADO-gevoel meer gaat leven in deze streek.’

Jan Regeer, voorzitter van Foreholte en de persoon die namens Foreholte de intentieverklaring ondertekende, grapte: ‘Maar dan moeten jullie ook zorgen voor betere resultaten!’ Serieus voegde hij eraan toe: ‘Het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen een aantal voetbalverenigingen in de Haaglanden. Ik las hierover in de krant en legde dit voor aan het bestuur: wij waren met ons allen van mening dat dit een goede kans is voor Foreholte.’

Wanneer beide partijen tevreden zijn over de samenwerking, wordt eind 2008 een convenant gesloten. Het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden bestaat naast ADO Den Haag momenteel uit twaalf clubs: Blauw Zwart, DHC,DoCoS, DSO, Foreholte, Forum Sport, Haaglandia, Laakkwartier, Quick, RKAVV, RKDEO en Wilhelmus.