Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 december 2007

Verlate bouw complex met zorgappartementen

LISSE – ‘De bouw van een zorgappartementencomplex op het perceel achter Heereweg 272/274 is op dit moment niet realiseerbaar. Op 18 december hebben we echter een gesprek om te kijken naar oplossingen, want we willen wel meewerken aan de realisatie van dit project waar jongeren met een verstandelijke of lichamelijke handicap begeleid kunnen wonen.’ Dit maakte wethouder Guus Mesman (PvdA) bekend op dinsdag 4 december.
De wethouder legt uit: ‘Het gaat hier om 22 kamers die fungeren als zorgappartement voor een gezinsvervangend tehuis. De stichting ’s Heeren Loo West Nederland moet echter meeliften met de bouwontwikkelingen van Austria Rustoord. ’s Heeren Loo wenste hierop echter niet te wachten. In het gesprek proberen we tot gezamenlijke oplossingen te komen, onder meer waar het gaat om de ontsluitingsweg en de parkeerplekken die benodigd zijn.’