Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juli 2008

“Houd het lekker regionaal!”

Van Egmond Bouw & Exploitatie

RIJNSBURG – Al 37 jaar gebruikt Van Egmond Bouw & Exploitatie haar expertise om de mooiste gebouwen neer te zetten. Of het nu gaat om nieuwbouw, bedrijfshallen, woningen, verbouw of renovaties: bedrijven, particulieren en instellingen weten de allround bouwonderneming Van Egmond altijd te vinden.

Het bedrijf heeft duizenden prachtwerken neergezet, zoals de 24 kleedkamers en de tribune van de Rijnsburgse Boys, de nieuwe vleugel aan het gemeentehuis van Rijnsburg en de 45.000 m2 grote tussenvloer van Bloemenveiling Flora, om er maar enkele te noemen. Wat zorgt ervoor dat zoveel gerenommeerde organisaties gebruik maken van de diensten van Van Egmond? Eigenaar Michiel van Egmond (37) weet hier wel het antwoord op: “Wij zijn betrokken bij zowel de klant als het project, gemakkelijk toegankelijk en maken gebruik van korte lijnen. Dankzij een goede mix van ervaren personeel en jong inzicht zorgen de 28 medewerkers ervoor dat het vertrouwen van de klant nooit geschaad wordt.” Hij vult aan: “Overigens verwelkomen we altijd gemotiveerde mensen met technisch inzicht in ons team.”

Ontwikkelingen

Wat zijn de huidige ontwikkelingen in de bouwsector? “Helaas stijgen de prijzen erg hard, zo snel zelfs dat voor projecten die een paar jaar duren na een paar maanden de prijzen bijgesteld moeten worden. De vele regels en toestanden die bij het opzetten van een bouwproject komen kijken, helpen in dit verband ook niet.” Hij vervolgt: “Wat me wel eens stoort zijn de ongekend hoge eisen die door woningbouwverenigingen gesteld worden bij de uitbesteding van een bouwproject. Te vaak besteden ze zo’n project aan bij een aannemer buiten deze regio, zoals Almere, terwijl onze aannemers dit werk zelf kunnen doen. Houd het lekker regionaal, zou ik zeggen!”

Van Egmond Bouw is lid van de NVOB en beschikt over het ISO-9002 certificaat. Het bedrijf bouwt woningen in alle formaten en uitvoeringen; van een luxe villa of herenhuis tot en met een rij eengezinswoningen. Maar ook bij de realisatie van complete woonwijken wordt het bedrijf ingeschakeld. Hout-, staal- en betonskeletbouw gaan hierbij hand in hand met traditionele bouwtechnieken.
Van Egmond Bouw & Exploitatie, De Roysloot 8, 2231 NZ Rijnsburg, T: 071 402 1327, E: info@egmondbouw.nl, W: www.egmondbouw.nl.