Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2008

Motie Laarzenpad aangenomen

LISSE – ‘Onderzoek of het mogelijk is om een extra ingang te maken van het Keukenhofbos naast de ingang van de begraafplaats Duinhof, aan de Van Lyndenweg en laat deze ingang aansluiten op de bestaande wandelpaden door het Keukenhofbos.’ Deze motie voor de start van het Laarzenpad bij Puntenburg via de Spekkelaan kreeg unanieme steun van de andere partijen tijdens de begrotingsraadsvergadering van donderdag 6 november.
Indiener Hans Bet (PvdA) stelde: ‘Gelet op de doelstelling in het actieplan toerisme om meer Oost-west wandelroutes te realiseren en overwegende dat de start van het Laarzenpad bij Punenburg via de Spekkelaan niet veilig te voet te bereiken is, zal een veilige wandelroute vanaf de sportvelden richting Puntenburg een goede zaak zijn. Dit is via het Keukenhofbos eenvoudig te realiseren. We roepen het college op te onderzoeken of het mogelijk is om een extra ingang van het Keukenhofbos naast de ingang van begraafplaats Duinhof, aan de Van Lyndenweg te realiseren. En laat deze ingang aansluiten op de bestaande wandelpaden door het Keukenhofbos. Bij de herinrichting van de Spekkelaan bij Puntenburg is er namelijk onvoldoende ruimte om een veilig wandelpad aan te leggen. Via de nieuwe ingang door het Keukenhofbos is Puntenburg makkelijk en veilig te bereiken.’ De motie werd unaniem aangenomen.