Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 mei 2009

Nieuw Lisse krijgt veel inbreng voor verkiezingsprogramma

LISSE – Veel nieuwe ideeën ontving Nieuw Lisse op haar informatiesessie met het maatschappelijk middenveld. Een tiental verenigingen bezocht deze sessie, die de politieke partij had opgezet om vanuit deze sector te horen te krijgen wat bij hen leeft. Mede met deze verkregen informatie wordt in de komende maanden het verkiezingsprogramma samengesteld.

Op zogeheten ‘geeltjes’ konden de 25 bezoekers twee onderwerpen opschrijven waarvan zij vonden dat er absoluut aandacht aan geschonken diende te worden. Aan innovativiteit geen gebrek: ‘Schiet op met de bouwplannen voor de grote projecten’, ‘Laat niet de beste lobbyers het meeste subsidiegeld binnen halen’, ‘Vervroeg de horecasluitingstijden niet naar middernacht’, ‘Meer inspraak voor burgers en laat de gemeente dan ook echt naar ons luisteren’, ‘Geen fusie van Lisse’.’


‘Geen hogere lastendruk’, ‘Woonzicht.nl: da’s kommer en kwel’, ‘Leg sancties op als de bouwopgaaf van 30% niet gehaald wordt’, ‘Pak jongerenoverlast en wildplassen aan’, ‘Meer aandacht voor kunst’ en ‘Zorg voor een overkoepelend orgaan voor verenigingen die helpt met het aanvragen en regelen van vergunningen en subsidies’.