Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2009

Te weinig ambtenaren

LISSE – ‘Eén persoon om het hondenbeleid, parkeerbeleid, alcoholmatigingsbeleid en de blauwe zone tegelijk te handhaven, is wel erg weinig.’ Deze kritiek uitte commissielid Levien de Braal (D66) in de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën van woensdag 10 juni. Onderwerp van gesprek was de vaststelling van het Integraal Handhavingsbeleidsplan.

Burgemeester Corrie Langelaar liet weten: ‘Eén fte (arbeidsplaats, JD) is inderdaad niet zoveel, maar we hebben weinig middelen te besteden. Dit is mede in verband met de donkere financiële wolken die zich boven onze gemeente samenpakken. We moeten keuzes maken en dat kan door op bepaalde overtredingen enkele weken heel intensief te controleren en dan een tijd niet.