Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 september 2009

Vrijwilligers gezocht voor prijs

LISSE – De gemeente roept de inwoners op om vrijwilligers aan te melden voor de vrijwilligersprijs 2009. Deze prijs is een symbolisch eerbetoon aan inwoners van Lisse die iets doen voor een ander zonder daar geld of een andere beloning voor te vragen. De prijs is een beeldje van het Lissese kunstenaarsechtpaar Frans en Truus van der Veld.
Wethouder Adri de Roon (D66) liet dinsdag 8 september weten: ‘We willen op deze manier de vrijwilligers in het zonnetje zetten. Iedereen kan iemand voordragen voor de prijs, of het nu individuele personen, besturen van sportverenigingen, scholen of buurtcomités zijn. De voordrachtformulieren zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek, het gemeentehuis of kunnen worden gedownload van onze website www.lisse.nl.’ De voordrachten dienen voor 1 november te zijn ingediend. De uitreiking vindt plaats tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie begin januari 2010.