Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 oktober 2009

Woning van zeven meter hoog mag toch

LISSE – Er komt toch een vrijstaande woning van zeven meter hoog op het perceel tussen de woning Broekweg 114 en het gemeentelijk pand aan de Broekweg 112. In eerste instantie had het college van burgemeester en wethouders een aanvraag hiervoor afgewezen, maar een aangepast voorstel wordt nu gunstig beoordeeld.
Wethouder Guus Mesman (PvdA) liet dinsdag 29 september weten: ‘Door veranderde omstandigheden is het nu wel mogelijk. In de nabije toekomst wordt op het perceel Broekweg 112 een sloot gegraven, als onderdeel van een waterketen naar de Ringvaart. Dan zal de woning grenzen aan een niet openbaar toegankelijk gebied en er kan een woning gerealiseerd worden met een hoogte van zeven meter.’