Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 december 2009

Alternatieve locatie

LISSE – Het onderbrengen van roeivereniging Iris op een locatie ten zuidoosten van Jongerencentrum de Greef. Om dit te bereiken start de gemeente een bestemmingsplanherziening op, zodat de roeivereniging op termijn kan beschikken over een (tijdelijk) onderkomen. Iris moet namelijk weg van de huidige locatie in verband met de ontwikkelingen in het Sportlaangebied.

De wethouders Bas Brekelmans (VVD) en Adri de Roon (D66) zegden in een gesprek toe om een tijdelijke oplossing te organiseren bij de Greef, waarna gekeken kan worden naar een wellicht permanente oplossing bij de jachthaven. Het bureau RBOI wordt gevraagd de mogelijkheden hiertoe te onderzoeken.