Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 december 2009

Aso’s beschadigen paviljoen

SASSENHEIM – Een grotere gemeente lijkt ook meer overlast aan te trekken. Het prachtige, nog in aanbouw zijnde, paviljoen in het park Rusthoff, wordt nu al weer ontsierd door vandalisme-uitingen. De bouwhekken rondom het gebouw waren omver gegooid en het gajes had over het dak gelopen, waardoor een behoorlijk aantal dakpannen beschadigd waren. Maar ook vernielden deze onverlaten meerdere ruiten.

Gemeenteraadslid Albert Vink heeft de situatie ter plekke bekeken en hij spreekt er schande van: “Tot mijn stomme verbazing zijn er al weer een aantal aso’s bezig geweest om het pand te vernielen. Kozijnen zijn beschadigd en twee dure ruiten zijn ingeslagen. Wat heeft het nu voor zin?! Er wordt iets moois neergezet en een stelletje aso’s grijpen dat gelijk weer aan om de boel te vernielen. Als je nu een agressieve bui hebt, gooi dan je eigen i-pod op de grond en ga daar op stampen. Dan weet je wat je vernielzucht uiteindelijk kost. Maar blijf nu eens met je fikken van andermans spullen af!”
Een van de bouwmedewerkers kon overigens melden dat de vernielingen geleid hebben tot het besluit om camera’s te plaatsen bij het paviljoen. Toekomstige destructanten kunnen dan herkend worden op de beelden en voor de schade aansprakelijk worden gesteld.