Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 december 2009

CDA-winkel in Blokhuis

LISSE - De start van de komende verkiezingscampagne vindt plaats op zaterdag 19 december. Dan wordt op ludieke wijze de CDA-winkel op Blokhuis geopend. Het CDA heeft tot aan de komende gemeenteraadverkiezing de beschikking over het leegstaande voormalige winkelpand van Global Impression aan het pleintje bij ‘Annie voor de wind’ (Blokhuis 20).

De winkel is aangekleed met een gezellig interieur en uiteraard gevuld met promotiemateriaal. Drie maanden lang is het een open deur voor verenigingen, instellingen, ondernemers en iedereen die meer wil weten van het CDA. Daarnaast worden enkele speciale themabijeenkomsten georganiseerd over kernpunten uit het verkiezingsprogramma. Verder worden hier de openbare vergaderingen van fractie en bestuur gehouden.
De campagnewinkel is in ieder geval open op zaterdagen en koopavonden. De opening, en aansluitend de presentatie van het verkiezingsprogramma en de kandidaten, vindt plaats op zaterdag 19 december om 10.30 uur.