Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 december 2009

Stichting BESCAL klaar om te starten

LISSE – De Stichting tot Beheer van Sociaal-culturele en Culturele Accommodaties Lisse (BESCAL) ontvangt een prestatiesubsidie van 63.000 euro. BESCAL beheert en exploiteert de volgende accommodaties: ’t Poelhuys, de Greef, de Beukenhof en Kindervreugd / de Engel. Voor 2014 zal BESCAL zich ook bezig gaan houden met onder meer het nog te bouwen cultureel centrum.
‘Vanaf 1 januari 2010 is BESCAL volledig operationeel’, zo liet wethouder Bas Brekelmans (VVD) dinsdag 24 november weten. Het geldbedrag wordt onder meer besteedt aan nieuw briefpapier, een website en personeelskosten. Daarnaast voert BESCAL een onderzoek uit naar de renovatie van ’t Poelhuys en het voorbereiden van het beheren en exploiteren van andere accommodaties.