Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 december 2009

Winkelcentrum voor zorg en welzijn

TEYLINGEN – Een informatieavond over het bouwplan Sassembourg wordt volgende maand gehouden. Dit bevestigde Outbert de Jong, procesmanager van Metrum desgevraagd. De bijeenkomst vindt plaats in De Oude Tol, waarschijnlijk op 20 januari.

De Jong informeerde: “De datum 20 januari is onder voorbehoud. We geven dan een overzicht van de stand van zaken en de ontwikkelingsplannen. Daarnaast lichten we het concept van Sassembourg toe; dit plan gaat namelijk niet alleen over stenen. We hebben het over de herhuisvesting van de bewoners van de Schutse, het realiseren van voorzieningen voor senioren in de omgeving. Daarnaast willen we voor elkaar hebben dat enkele aan zorg gerelateerde partijen, zoals de huisarts, apotheek en fysiotherapeut, onder één dak komen. Sassembourg wordt een soort winkelcentrum op het gebied van zorg en welzijn.”
Op de avond zelf zullen geen inschrijvingsformulieren liggen, maar wel kunnen geïnteresseerden in een toekomstige woning hun gegevens achterlaten. Nu al heeft de bouw twee jaar vertraging opgelopen, maar zal de realisatie van Sassembourg voor 2015 geschieden? De Jong: “Dat is wel de bedoeling.”