Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 januari 2010

Stijldansen in ‘t Poelhuys

LISSE – Zaterdag 9 januari wordt kan voor de tiende keer gestijldanst worden in ’t Poelhuys aan de Vivaldistraat. Het initiatief van aan het krantcafé gelieerde dansgroep is dermate populair dat iedere avond circa 70 mensen bij elkaar komen.
Aankomende zaterdag kunnen de bezoekers jiven, walsen of tango’en op de muziek van de Free Artist Band. Woordvoerder Gerard Vork laat weten: ‘Dit wordt de vierde stijldansavond van het seizoen. We komen iedere tweede zaterdag van de maand bij elkaar in ’t Poelhuys. De stijldansavonden zijn voor zowel echtparen als individuen, waarbij iedereen, indien gewenst, met steeds een andere partner kan dansen. De entree is slechts zes euro en dient als onkostenvergoeding voor het huren van de ruimte en de band.’