Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2010

Balkenende bezoekt Bollenstreek

STREEK – Niemand minder dan minister-president Jan Peter Balkenende komt naar de Duin- en Bollenstreek. Op maandagavond 15 februari wordt een manifestatie gehouden, waarbij Balkenende ook een toespraak zal houden. Dit nieuws werd bevestigd door een medewerker evenementen van het CDA.

Ze liet weten: ‘Het is nadrukkelijk geen werkbijeenkomst, maar een manifestatie. In het kader van de campagne willen we als CDA de mensen bezoeken. Het programma is nog niet rond en het is nog niet zeker welke plaatsen van de Duin- en Bollenstreek de minister-president die dag aandoet. We zijn nog op zoek naar een geschikte locatie, en zijn hierover met verschillende partijen in overleg. Op 15 februari is Jan Peter Balkenende de enige landelijk bekende politicus die acte de presence zal geven, maar daarnaast zijn er natuurlijk ook lokale lijsttrekkers en politici die aanwezig zullen zijn.’
Meer informatie over het aanstaande bezoek van de minister-president maakt het CDA binnenkort bekend.