Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 maart 2010

Vernieuwing informatiehuisje Heemtuin

LISSE – De Stichting Heemtuin Lisse mag het materialen- en informatiehuisje aan het Heempad vergroten en vernieuwen. Het college van burgemeester en wethouders stemde er op dinsdag 16 februari mee in om deze plannen van het bestuur van de stichting mogelijk te maken. Wethouder Guus Mesman (PvdA) reageerde op het goedkeuren van de plannen die pas begin januari 2010 werden ingediend: ‘Dit plan past binnen de herziening van het bestemmingsplan “Dorp”. We anticiperen met het verlenen van de ontheffing op de nieuwe situatie.’
De huidige twee losstaande gebouwtjes worden vervangen voor één aaneengesloten bebouwing. Het vernieuwde en vergrootte huisje wordt onder meer gebruikt voor natuureducatie aan onder meer scholieren.