Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 maart 2010

Werk Herenstraat ligt stil

LISSE – Door de afwezigheid van trottoirbanden hebben de werkzaamheden aan de Herenstraat een week lang stilgelegen. Dit wordt bevestigd door Willemijn Favier, een gemeentelijk woordvoerder. Ze informeert: “De afgelopen week is er weinig gewerkt in de Herenstraat. Dit had te maken met de leveranties van de trottoirbanden. Deze trottoirbanden zijn geen standaard banden die de leverancier op voorraad heeft, maar moeten speciaal gemaakt worden.”
Ze vervolgt: “Door de lange vorstperiode kon de fabrikant niet eerder produceren. Voor de opbouw van een reconstructie start je met het stellen van de trottoirbanden, maar doordat deze er niet waren, kon het andere werk helaas niet doorgaan. Voor zover nu bekend, heeft deze vertraging geen gevolgen voor de eindplanning.”