Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2010

Hoek scoort met visbakwagen

NOORDWIJK – De beste ondernemers zien in ieder probleem een kans. Dat bewijst Frans Hoek, wiens vishandel “Hoek’s Vis” de komende negen weken onbereikbaar is door werkzaamheden aan het Raadhuisplein en de directe omgeving. Hoek heeft een visbakwagen neergezet op het Kloosterplein; de toeloop van klanten is dermate gegroeid dat klanten aan Hoek vragen of hij ooit nog wel terug wil.

Door Joep Derksen
Hoek is zeer tevreden met de huidige situatie: “We zitten hier heel mooi; deze kar hebben we hier neergezet om onze klanten tegemoet te komen. Als ondernemer wil je toch voorkomen dat de klanten naar een ander gaan. Deze kar en koeling is perfect en vorige week is het haringseizoen begonnen. De nieuwe haring is van superkwaliteit: minder vet dan vorig jaar, maar precies zoals de nieuwe haring hoort te zijn. We hebben ons weer opgegeven voor de AD-haringcompetitie en hopen het eindcijfer 8, dat we enkele jaren geleden kregen, te kunnen overtreffen.”