Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 september 2010

Feestelijke opening Herenstraat in het water gevallen

VOORHOUT – Tientallen kortstondige regenbuien die elkaar continue opvolgden gooiden een soepel verlopende feestelijke opening letterlijk in het water. Voor de organiserende winkeliers was het triest dat het publiek met name later op de middag de feestelijkheden grotendeels lieten voor wat deze waren.
De openingsceremonie met de onthulling van een tulpenbeeld bracht nog een paar honderd mensen op de been. Vervolgens werd de Herenstraat almaar leger, naarmate de regenbuien aanhielden en in kracht toenamen. Het was zeer spijtig dat niet meer mensen genoten van “Jazz on the Mainstreet” en de muzikale shows van zanger Michel en entertainer Jari. Ook werd die dag een poging gedaan om de langste Tom Poes te maken en streden meerdere mensen om zich de winnaar te mogen noemen van het eerste Voorhoutse Open Kampioenschap Haringschoonmaken. De tientallen kraampjes bleven grotendeels onbekeken en de paar luchtspringkussens werden nauwelijks door de kinderen gebruikt. En nu maar hopen dat deze feestelijke opening geen slecht voorteken is voor de effectiviteit van de Herenstraat als geheel.