Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.200, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 september 2010

Kunstuitleen in het atelier van de kunstenaar Eliza Kopec

LISSE - Kunst is waardevol (mooi, decoratief, inspirerend en nog veel meer) en daarom ook niet goedkoop. Als het gekocht moet worden, tenminste. Kunst huren is een stuk prettiger voor je portemonnee en bovendien flexibeler; je zit niet aan een kunstwerk vast en na een tijdje kun je het ruilen voor iets anders.

De kunstenaar Eliza Kopec springt in op deze kunstverhuur. Tijdens de weekenden van 25 en 26 september en 2 3n 3 oktober kunnen geïnteresseerden tussen 13:00 uur en 17:00 uur een of meerdere van haar doeken huren. Het werk mag dan voor een schappelijke huurprijs een jaar mee naar huis genomen worden. Naast recent abstract werk, staat Kopec tevens bekend om haar fraaie figuratieve figuren. Voor meer informatie:
www.mooihuren.com.