Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 september 2010

Subsidie voor Dag van de Ouderen

LISSE – Een eenmalige subsidie van 1.200 euro om activiteiten te stimuleren op de Dag van de Ouderen. Hiertoe besloot het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 17 augustus. Met het bedrag gaan de Algemene Nederlandse Bond van de Ouderen (ANBO) en de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) afdeling Lisse voor de organisatie van de Dag van de Ouderen in Lisse zorgen. De dag zelf vindt plaats op vrijdag 1 oktober.
De Dag van de Ouderen is bedoeld om wereldwijd aandacht te vragen voor de onafhankelijkheid, participatie, zorg, zelfontplooiing en waardigheid voor ouderen. Op die dag vindt een keur aan activiteiten plaats in zowel de Beukenhof als ’t Poelhuys. Wethouder Adri de Roon (D66) liet weten dat de gemeente 1.200 euro beschikbaar stelt om deze activiteiten te helpen realiseren. Het bedrag wordt ten laste gebracht van het budget Ouderenbeleid.