Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 november 2010

Vrijwilligers gezocht

LISSE – Vrijwilligers die samen een lokale afdeling van Veilig Verkeer Nederland opzetten. De gemeente zoekt inwoners die zich voor de verkeersveiligheid willen inzetten, waar het gaat om zaken als verkeersonveilige situaties, kwetsbare verkeersdeelnemers en structurele snelheidsovertredingen.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) zet zich al decennialang in voor verkeersveiligheid en stimuleert hierbij inwoners om met verkeersveiligheid aan de slag te gaan. Op lokaal niveau zorgen vele VVN-afdelingen ervoor dat verkeersveiligheid op lokaal niveau aandacht krijgt. Zo worden fietsverlichtingscontroles opgezet, scholen ondersteunt bij het praktische verkeersexamen en hebben de afdelingen contact met de gemeente over verkeersonveilige situaties.
De gemeente Lisse werkt hier graag aan mee en wil het opzetten van een VVN-afdeling stimuleren. Naast regelmatig overleg met deze afdeling, wil de gemeente ook op andere manieren helpen. Geinteresseerden om de afdeling op te zetten, kunnen zich melden bij de gemeente Lisse; afdeling IBOR (Inrichting en Beheer Openbare Ruimte), postbus 200, 2160 AE Lisse of: gemeente@lisse.nl.