Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2011

Goedkope antennemast

LISSE – Een nieuwe antennemast voor de hulpdiensten wordt geplaatst op het voormalige terrein van Openbare Werken. Met deze C 2000 - mast moet het bereik in heel Lisse goed afgedekt zijn, zo verwachtte het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 8 maart.

Verschillende hulpdiensten maken gebruik van het C 2000 systeem. Maar niet op alle plekken was er voldoende bereik, wat tot frustraties leidde bij de hulpdiensten. In overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken laat de gemeente nu dus een C 2000 – mast plaatsen. Voor dit recht van opstal ontvangt de gemeente het waanzinnige bedrag van maar liefst één hele euro.

Bestaat er angst voor straling? Protesteren tegen de komst van de mast lijkt weinig zin te hebben, aangezien de gemeente de overeenkomst met het ministerie van Binnenlandse Zaken al heeft ondertekend.