Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2011

Binnen drie jaar naar hoofdklasse

NOORDWIJKERHOUT – Jaap Plugge werd drie jaar geleden door sommigen meewarig aangekeken toen hij aankondigde dat hij op het Jonkerspark een professionele tennisacademie wilde opzetten. Al die mensen moeten nu eens kritisch naar zichzelf kijken, want vanaf 10 april speelt het Jonkerspark in de hoofdklasse gemengd op zondag.

Het afgelopen jaar speelde het team, met daarin spelers als Kevin Noordermeer (landelijke top 50) en Denise van Putten (landelijke top 40), tweede klasse gemengd. Ze eindigden bij de top twee, maar waren voor promotie afhankelijk de KNLTB. Plugge: ‘Ik heb aan het eind van de competitie bij de KNLTB ‘promotie bij keuze’ aangevraagd. Er kwam een plekje vrij in de hoofdklasse en we zijn dus zelfs een klasse hoger gehonoreerd. Het is echt een stap voorwaarts voor de club. De mensen die bij ons trainen, zijn er echt aan toe.’

Plugge wil dat het gemengd team het komende jaar goed presteert en zorgt daarom voor een zo breed mogelijke selectie. ‘Ik wil deze kans niet meer weggeven; het is voor mijn tennisacademie ook een enorme stap. Dat wil ik niet meer uit handen geven. Daarom hebben we Silvana Bauer uit Zeeland aangetrokken.’ Silvana was zes jaar geleden hét talent van Nederland, maar moest vanwege persoonlijke omstandigheden stoppen. Nu is ze 24 en heeft weer veel plezier in het tennis. Ook de Belgische Jeroen Masson, een voormalige top 200 speler van de wereld, komt uit voor het Jonkerspark. Nicky Reijnders en Floris Herma moeten nog strijden om een plek in het team. Plugge: ‘Bij de dames zijn we op zoek naar een derde persoon die back up wil zijn; we willen een zo breed mogelijke selectie hebben.’

Plugge: ‘Voor deze regio en zo’n klein clubje is het best uniek dat we zo hoog kunnen spelen. Zo zie je maar; als je de eigen doelstellingen en idealen nastreeft, kun je ver komen.’ Op zaterdag 26 maart vanaf 14:00 uur organiseert het Jonkerspark een open middag, zodat jong en oud kan komen kijken op de club en informatie kan vragen over de Apex Tennisacademie. De club is ook nog op zoek naar een hoofdsponsor. Voor meer informatie: info@tvjonkers.nl.

1 Comments:

At 8:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ook Rogier Wassen gaat deel uit maken van het eerste mixteam van Jonkerspark!!!

 

Een reactie posten

<< Home