Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 mei 2011

Kapelstraat blijft dicht

LISSE – De Kapelstraat wordt niet tijdelijk opengesteld zolang de rotondewerkzaamheden bij de Keukenhofdreef / Nassaustraat / Heereweg gaande zijn. Fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) brak een lans om dit te bereiken tijdens de vergadering van de commissie Regionale Zaken op dinsdag 10 mei. Hij kreeg echter nul op het rekest van wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse).

Ruigrok: ‘Door de wegomleiding in verband met de rotonde raken nogal wat mensen in problemen om door Lisse te komen. Ga gedurende de bouwwerken de doorgang Kapelstraat open stellen.’ De wethouder stelde echter: ‘We hebben een lange periode van voorbereiding gekend om die Keukenhofdreef af te sluiten. Er is een zorgvuldig omleidingsplan gemaakt en op de gemeentelijke website zijn plattegrondkaartjes gemaakt. We hebben gekeken naar welke omleidingsroutes we gebruiken en alle alternatieven zijn bedacht en besproken. We hebben niet de conclusie getrokken dat de Kapelstraat bij zou kunnen dragen aan het probleem.’